ICT en media

Amnesty strijdt voor een wereld waarin mensen in vrijheid kunnen leven, zonder angst voor onderdrukking, marteling of discriminatie. Als jij lol hebt in social media, je wilt inzetten voor mensenrechten en dit wilt doen binnen de kaders van Amnesty, dan ben jij degene die we zoeken.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Maak jij alles gereed voor de radio-uitzending? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Vind je het leuk om te presenteren? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Weet jij hoe je om moet gaan met apparatuur? Klinkt het schuiven van programma’s als muziek in je oren? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Ben jij een echte spin in het web? Leidt jij de redactie? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Weet jij hoe de achterzijde van een website er uit ziet? Wil je meehelpen ontwikkelen met het mediaplatform? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Wil jij live verslag doen vanaf de zijlijn? Of een interview afnemen? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Ben jij een muziekliefhebber? En wil je dit delen via de radio? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Is sport helemaal jou ding, voetbal, korfbal, volleybal? Wil je graag delen wat je ziet langs de zijlijn? Lees dan snel verder.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Ben jij de nieuwe secretaris of ben jij meer een schrijver? Of wil jij live verslag doen vanaf de zijlijn?  Bekijk hieronder snel het aanbod.

Word vrijwilliger bij de leukste lokale omroep van Ooststellingwerf. Odrie is een informele organisatie welke is opgericht in 1995. Omroep Odrie zoekt op dit moment bestuursleden maar ook vrijwilligers voor de uitvoerende sector. Houd jij van schrijven? Zet je teksten graag om zodat iedereen dit kan lezen? Lees dan snel verder.

Filmwerf organiseert gezellige filmavonden met bijzondere films en een leuke voor- of nazit. Een team van vrijwilligers organiseert deze avonden en is op zoek naar versterking in de persoon van een extra technicus.

Meer artikelen...

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route