- Ooststellingwerf
- Flexibel, paar uur per week
- Extra: Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in evenementenbranche


De Kortsluiting is sinds 2017 bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Ze organiseren festivals en evenementen op het gebied van kunst, cultuur en muziek. Dit doen ze voor heel Ooststellingwerf, jong en oud. Lijkt het jou leuk om te helpen bij het organiseren van evenementen? Dan is de Kortsluiting op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als organisator van de Kortsluiting ga je samen met een team evenementen organiseren in de gemeente Ooststellingwerf. Dit kan op het gebied zijn van muziek, kunst of cultuur. Je kan bijvoorbeeld een muziekavond organiseren, een evenement gericht op kinderen of iets creatiefs in het kunstcafé.

Wij vragen
Een enthousiaste en betrokken teamplayer. Je vindt het leuk om evenementen te organiseren voor jong en oud. Daarnaast bezit je organisatorische kwaliteiten. Je bent enkele uurtjes per week beschikbaar.

Wij bieden
Een uitdagende vrijwilligersplek waar je je organisatorische en creatieve kwaliteiten kan inzetten. Je krijgt de kans om ervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen in de evenementenbranche. Ook krijg je begeleiding vanuit de organisatie en kom je terecht in een hecht en gezellig team.

Is je interesse gewekt?

Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.


Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route