Evenementen

Stichting wandelsport Friesland organiseert steeds meer evenementen, zowel te voet als op de fiets. Ieder jaar gaat ze bij zo’n 60 bestaande evenementen en basisscholen door de gehele provincie op bezoek. De uitdaging voor de deelnemers is om 11 meter in 30 seconden te fietsen. Houden de deelnemers de fiets dan stabiel, of raken ze de controle kwijt? Wil jij dit zien? Friesland Beweegt daagt jou uit om als vrijwilliger te helpen het parcours op te zetten!

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Help jij mee om het festival nog gezelliger te maken?

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Wij zoeken vrijwilligers voor dit festival. Laat jij het middeleeuws vuur branden? Lees dan snel verder.

Tijdens het Stellingfestival kun je weer de roerige tijden van de middeleeuwen beleven. Iedereen kan meedoen met smeden, boogschieten, leer bewerken, spinnen, zwaardvechten, houtsnijden en nog veel meer. Natuurlijk is er ook muziek in de tent en juist daarvoor zoeken wij hand en spandiensten. Overal branden vuurtjes en er lopen vreemde snuiters rond zoals de beu, heksen, narren en vreemde magiërs. Wij zoeken vrijwilligers voor dit festival voor bij de infostand of bij de kassa. Lijkt dit wat voor jou? Lees dan snel verder.

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route