- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden
- Extra: OnkostenvergoedingAls je soms op Facebook kijkt, of een rondje door de buurt loopt, zie je wel eens oproepen vanuit Amivedi, over een vermist huisdier. Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.

Ben jij net als Amivedi dol op huisdieren, begaan met hun lot en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Voor het bestuur zijn we namelijk nog op zoek naar een penningmeester en een voorzitter.

Wij vragen
Iemand die communicatief vaardig en zelfstandig is, weet mensen te stimuleren en oplossingsgericht werkt met een groot hart voor (huis)dieren. Als penningmeester is het fijn als je

  • Penningmeester
    Als penningmeester verzorg je de financiële en donateursadministratie van de stichting en ben je verantwoordelijk voor de inkomsten, betalingen en de goedkeuring ervan. Je neemt als lid van het bestuur deel aan bestuursvergaderingen en denkt mee over de gang van zaken binnen de organisatie. Het is hiervoor dus fijn als je financieel economisch inzicht hebt en kennis van financiële administratie.

  • Voorzitter
    Als voorzitter ben je het gezicht van het bestuur van Amivedi. Je zorgt voor een goede taakverdeling binnen het bestuur en speelt in op vragen, behoeften en ontwikkelingen. Daarnaast geef je leiding aan de bestuursvergaderingen. Ook zorg je ervoor dat het werk van de vrijwilligers soepel verloopt.
Wij bieden
Een leuke, uitdagende taak binnen onze vrijwilligersorganisatie met veel vrijheid, een kans om ervaring op te doen en je te ontplooien in een unieke organisatie met een geheel eigen cultuur. En daarnaast werk je mee om alle vermiste en gevonden huisdieren te herenigen met hun baasjes.

Meer weten?
Zie jij jezelf al onderdeel zijn van deze prachtige organisatie? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.
Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route