Bestuurlijk

De reumapatiëntenvereniging zet zich in voor mensen met een reumatische aandoening. De vereniging heeft 180 leden en organiseert regelmatig gezellige en betaalbare activiteiten. De vereniging houdt de chronisch zieke patiënten goed geïnformeerd en probeert de patiënten zoveel mogelijk informatie te geven over bijvoorbeeld medicatie. Wij zoeken op dit moment iemand die de financiële kant wil beheren. Voel jij je aangesproken om je hiervoor in te zetten?

De Werkgroep Toegankelijkheid geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van toegankelijkheid. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van openbare gebouwen en publiek bestemde ruimtes. De werkgroep bestaat officieel sinds 9 mei 1994. Gaat jouw hart sneller kloppen van notuleren en het maken van agenda’s? Lees dan snel verder want wij zijn voor WTO op zoek naar een secretaris. 

VAC staat voor Voorlichting- en adviescommissie Wonen en Woonomgeving. De VAC zet zich in om de gebruikskwaliteit van de Nederlandse woningen, woongebouwen en woonomgeving te baken, te bevorderen en te verbeteren. Gaat jouw hart sneller kloppen van notuleren en het maken van agenda’s? Lees dan snel verder want wij zijn voor het VAC op zoek naar een secretaris in Ooststellingwerf.

Zoeken in vacatures

Contact

contact icon1contact icon2contact icon3

Publicaties

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route