Peuterspeelgroep Peuterpret in Donkerbroek zoekt een vrijwilliger voor de maandagmorgen. Als vrijwilliger ondersteun je de pedagogisch medewerkers bij de activiteiten. Je bent een vertrouwd gezicht voor de peuters.

Wij vragen
De peuters in de leeftijd 2 tot 4 jaar worden tussen 08.30 – 08.45 uur gebracht en mogen dan bijvoorbeeld een puzzeltje maken met de ouders. Gedurende de ochtend ondersteun je de pedagogisch medewerker bij het begeleiden van de peuters. Denk hierbij aan het knutselen, buitenspelen, naar het toilet gaan, voorlezen etc. Om 12:00uur komen de ouders de peuters ophalen en kort daarna ga je zelf ook naar huis.
Iemand die het leuk vindt om met jonge kinderen om te gaan. Je bent minimaal twee keer in de maand inzetbaar. Verder ben je direct beschikbaar tot aan de zomervakantie. Eventueel langer is in overleg.

Wij bieden
Je komt als vrijwilliger in een team met deskundige en gezellige collega’s. Je ontvangt uiteraard een kleine vergoeding en tijdens de schoolvakanties ben je vrij.

Sta jij klaar om de peuters op te vangen?
Reageer dan via onderstaand formulier. Je kunt ook even langskomen bij Peuterpret, adres: Schoolstraat 15 Donkerbroek, we maken graag even kennis.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route