Wil je dorpsgenoten afkomstig uit een ander land helpen om wegwijs te maken in je dorp? En hen ondersteunen met het Nederlands? Dan ben jij het maatje dat we zoeken!

Wat ga je doen?
Je helpt nieuwe Nederlanders om samen jullie dorp te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld door een wandeling te maken, een boodschap te doen of iemand mee te nemen naar activiteiten of verenigingen in het dorp. Ook zou je samen met de nieuwe Nederlander nieuwsbrieven van school kunnen lezen, samen naar de bibliotheek of introduceren (bij de activiteiten) op school, enz. Ondertussen maak je een praatje in het Nederlands.

Wij vragen
Ben jij positief en behulpzaam? Sta jij open voor andere culturen en zou jij een nieuwe Nederlander graag kennis laten maken met onze gebruiken en gewoonten? Wellicht is deze vacature iets voor jou!

Wij bieden
Uitwisseling met andere vrijwilligers van nieuwe Nederlanders, achtergrond­informatie in het omgaan met andere culturen en begeleiding waar nodig.

Is je interesse gewekt?
Plek voor Talent maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

Bel mij terugcontact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht
Invalid Input

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route