Vacatures vrijwilligerswerk

Sommige mensen hebben moeite met het bewaren van financieel overzicht of het plannen van hun uitgaven. Dit breng grote kans op het ontstaan van schulden met zich mee. Schulden die wellicht voorkomen kunnen worden wanneer deze mensen iemand hebben die ze hierbij ondersteunt en waar nodig een duwtje in de goede richting geeft.

Een burenruzie kan het woonplezier behoorlijk verpesten. Een kleine ergernis kan, als niets uitgesproken wordt, uitgroeien tot een conflict. Bij buurtbemiddeling ondersteunen getrainde vrijwilligers de buren om weer met elkaar in gesprek te gaan en samen tot een oplossing te komen.

Vind je het leuk om mee te denken over de activiteiten voor mensen die vanwege hun gezondheid niet alles meer kunnen? Ben je een organisator en heb je zo wat geregeld? Dan zoeken we jou!

Op locatie de Cuynder in Donkerbroek wordt dagbesteding geboden door Schouder aan Schouder. Vrijwillige chauffeurs brengen en halen de deelnemers naar deze prachtige plek midden in de natuur.

De reumapatiëntenvereniging zet zich in voor mensen met een reumatische aandoening. De vereniging heeft 180 leden en organiseert regelmatig gezellige en betaalbare activiteiten. De vereniging houdt de chronisch zieke patiënten goed geïnformeerd en probeert de patiënten zoveel mogelijk informatie te geven over bijvoorbeeld medicatie. Wij zoeken op dit moment iemand die de financiële kant wil beheren. Voel jij je aangesproken om je hiervoor in te zetten?

Bewoners van Verpleeghuis Stellinghaven ontmoeten elkaar op de handwerkclub, waar ze samen breien, haken, borduren e.d. onder begeleiding van vrijwilligers. Door de hulp van vrijwilligers kunnen bewoners, ondanks een evt. beperking, toch met plezier hun hobby blijven uitoefenen.

VAC staat voor Voorlichting- en adviescommissie Wonen en Woonomgeving. De VAC zet zich in om de gebruikskwaliteit van de Nederlandse woningen, woongebouwen en woonomgeving te baken, te bevorderen en te verbeteren. Gaat jouw hart sneller kloppen van notuleren en het maken van agenda’s? Lees dan snel verder want wij zijn voor het VAC op zoek naar een secretaris in Ooststellingwerf.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Voor onze kleinschalige huiskamers zoeken we een vriendelijke gastheer / gastvrouw met aandacht en tijd voor de bewoners.

Werk je graag met de computer en ben je er een beetje handig is? Vind je het leuk om bijvoorbeeld uitnodigingen te maken, gastenlijsten bij te houden en de website up-to-date te houden? Dan ben jij degene die we zoeken!

In samenwerking met de Apotheek de Drie Stellingen en Stichting Scala wordt er een wandelgroep opgezet. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste wandelvrijwilliger. Wekelijks zullen er op donderdag wandelingen van gemiddeld genomen een uur plaatsvinden. De startdatum van het wandelproject is juni 2020. 
Ben jij graag buiten, houd je van wandelen en ken je Oosterwolde op je duimpje? Dan hebben wij een leuke vrijwilligersvacature voor je! 

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route