Organisatie algemeen

Plek voor Talent
We werken bij Plek voor Talent vanuit de visie dat ieder mens talenten heeft, deze mag inzetten en zich mag ontwikkelen. We zien onszelf als een belangrijk orgaan in het samenbrengen, ondersteunen en faciliteren van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.
Vrijwilligersorganisaties kunnen met alle vragen op het gebied van vrijwilligers bij ons terecht. Het Steunpunt kan bijvoorbeeld adviseren over het opstellen van vrijwilligersbeleid of op zoek gaan naar vrijwilligers. We verzamelen alle vacatures op deze website. Vrijwilligers kunnen zodoende zelf kijken wat er te doen is in onze gemeente. Daarnaast zijn vrijwilligers van harte welkom bij ons op kantoor zodat we gezamenlijk op zoek kunnen naar passend vrijwilligerswerk. We vertellen hen over de mogelijkheden en de voorwaarden en leggen desgewenst contact met de vrijwilligersorganisatie.
Plek voor Talent is onderdeel van Scala Welzijn.

Welzijn in Ooststellingwerf
Stichting Scala is een brede welzijnsinstelling met name werkzaam in de gemeente Ooststellingwerf. Scala is een non profit instelling zonder winst oogmerk. De stichting heeft een Anbi status. We werken met zo’n 60 beroepskrachten aan allerlei activiteiten die het welzijn in Ooststellingwerf bevorderen. In peuterspeelgroepen, in buurten, in brede scholen, in jongerenruimtes, en ook gewoon op straat. We ondersteunen het vrijwilligerswerk, bemiddelen bij burenruzies, bevorderen het bewegingsonderwijs op scholen, ontwikkelen samen met bewoners (sport)activiteiten  en ondersteunen de ontwikkeling van kinderen. We brengen mensen letterlijk en figuurlijk (weer) in beweging. We ondersteunen mensen bij het (zelf) oplossen van problemen. We werken samen met velerlei organisaties en  instanties en niet te vergeten met grote inzet van vrijwilligers en bewoners zelf! Zo werken we gezamenlijk aan welzijn in Ooststellingwerf!
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Scala Welzijn.

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route