Vrijwilligersawards

Vrijwilligersawards

Op wie kunt u altijd rekenen? Wie zijn enthousiasme is aanstekelijk? Geef diegene(n) op voor de Ooststellingwerver vrijwilligersawards!


U kunt een individuele vrijwilliger of een groep vrijwilligers voordragen. Deze vrijwilligers krijgen allemaal een blijk van waardering. Daarnaast kunt u ook een vrijwilligersorganisatie/instelling (rechtspersonen) nomineren voor de vrijwilligersprijs.

 • Individuen
  Iedereen die voorgedragen wordt voor een waardering wordt uitgenodigd voor de uitreiking en ontvangt een blijk van waardering namens het college.
 • Groepen
  Ieder groepslid dat voorgedragen wordt voor een waardering wordt uitgenodigd voor de uitreiking en ontvangt een blijk van waardering namens het college.
 • Vrijwilligersorganisaties/instelling
  De voorgedragen groeperingen/organisaties/instellingen (rechtspersonen)  worden door de jury geselecteerd en voorgedragen aan het college voor een van de prijzen. Het is de bedoeling dat de prijs in ontvangst wordt genomen door een afvaardiging per groepering, organisatie of instelling  van maximaal 2 personen. Deze prijzen worden door het college uitgereikt op vrijdag 17 mei 2019 om 18:30 uur. De prijswinnaars winnen € 2.000,-; € 1.500,-; € 1.000,-; ter vrije besteding van de instelling / organisatie.

Aanmelden

Voordragen kan tot en met vrijdag 21 april 2019. Geef bij de opgave aan wie u nomineert, wat de contactgegevens zijn van deze persoon/organisatie & waarom diegene(n) waardering verdient/verdienen tijdens de vrijwilligersawards.

Dat kan op verschillende manieren:

 1. Door te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 2. Door in een privébericht een video te sturen naar de Facebookpagina van gemeente Ooststellingwerf
 3. Door een video te appen naar de gemeente via WhatsApp: 06- 83044545.
 4. Via een van de volgende digitale formulieren:
  Organisatie voordragen
  Individu voordragen

Met vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Janny Blomsma via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (0516) 56 63 88 op maandag, dinsdag en woensdag. 

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route