Een nieuwe naam voor het Steunpunt Vrijwillige Inzet en de Talentenbank

Nieuwe naam voor steunpunt vrijwillige inzet: Plek voor Talent. Bekijk hier alle vacatures om vrijwilliger te worden.

Voorheen konden vrijwilligersvacatures uit gemeente Ooststellingwerf gevonden worden via de Talentenbank. De Talentenbank was onderdeel van het Steunpunt Vrijwillige Inzet van Stichting Scala. Plek voor Talent is het voormalig Steunpunt Vrijwillige Inzet en ondersteunt vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en faciliteert daar waar nodig.


Plek voor Talent brengt organisaties en vrijwilligers samen. Het online platform is dé verzamelplaats van vacatures voor vrijwilligers uit de gemeente Ooststellingwerf.

Voor wie is Plek voor Talent
Vrijwilligersorganisaties kunnen vacatures plaatsen en er met alle vragen op het gebied van vrijwilligers terecht. Hierbij kun je denken aan vragen als: Welke cursus of training kan ik aanbieden? Aan welke wetten en regels dient de organisatie zich te houden? Plek voor Talent adviseert over het opstellen van vrijwilligersbeleid. Als vrijwilliger kun je vacatures zoeken waarbij je eenmalig, structureel, kort of lang ingezet wordt. Hier kun je als vrijwilliger alle informatie vinden over vergoedingen, mantelzorg, rechten en plichten.


Zet je talent in en ontwikkel jezelf. Door vrijwilligerswerk te doen of aan te bieden staan we samen sterker in de samenleving.

Meer weten?
Op deze website vind je alle informatie en de openstaande vacatures uit de gemeente Ooststellingwerf. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk op maat? Bel of mail dan via onderstaande gegevens.
Plek voor Talent
Mokampweg 3-5 8431 GB Oosterwolde
t      0516 - 56 72 20
e     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route