Zet vrijwilligers in het zonnetje!

Op wie kunt u altijd rekenen? Wie zijn enthousiasme is aanstekelijk?
Geef diegene(n) op voor de Vrijwilligersawards! Nomineren: kleine moeite, grote waardering voor de vrijwilliger!


Wie kan ik voordragen?
U kunt een individuele vrijwilliger of een groep vrijwilligers voordragen. Deze vrijwilligers krijgen allemaal een blijk van waardering. Daarnaast kunt u ook een vrijwilligersorganisatie/instelling (rechtspersonen) nomineren voor de vrijwilligersprijs.

Individuen
Iedereen die voorgedragen wordt voor een waardering wordt uitgenodigd voor de uitreiking en ontvangt een blijk van waardering namens het college.

Groepen
Ieder groepslid dat voorgedragen wordt voor een waardering wordt uitgenodigd voor de uitreiking en ontvangt een blijk van waardering namens het college.

Vrijwilligersorganisaties/instelling
De voorgedragen groeperingen/organisaties/instellingen (rechtspersonen) worden door de jury geselecteerd en voorgedragen aan het college voor een van de prijzen. Het is de bedoeling dat de prijs in ontvangst wordt genomen door een afvaardiging per groepering, organisatie of instelling van maximaal 2 personen. Deze prijzen worden door het college uitgereikt op vrijdag 3 april 2020. De prijswinnaars winnen € 2.000,-; € 1.500,-; € 1.000,-; ter vrije besteding van de instelling / organisatie.

Aanmelden
Voordragen kan tot en met vrijdag 1 maart 2020 via https://www.ooststellingwerf.nl/vrijwilligersawards. Geef bij de opgave aan wie je nomineert, wat de contactgegevens zijn van deze persoon/organisatie & waarom diegene(n) waardering verdient/verdienen tijdens de vrijwilligersawards.

Klik op onderstaande foto om het filmpje te bekijken.
Vrijwilligers jury

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route