Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand spreken we met Mirjam Boersma (40) van de Bibliotheek in Oosterwolde. Deze vrolijke vrijwilligster vertelt graag wat meer over haar werk! 

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand interviewen we Martijn Visscher(35), al dertien jaar vrijwilliger bij het eetcafé in Oosterwolde, onderdeel van gehandicaptenzorg Alliade. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand spreken we met Klasina (52) van de Wereldwinkel in Oosterwolde. Deze enthousiaste vrijwilligster vertelt graag wat meer over haar werk!

Elke maand licht Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ervaren ze het vrijwilligerswerk? Deze maand spreken we met maar liefst twee vrijwilligers! We spreken met Jouke en Wietske van Wandelfit Appelscha. Deze levendige vrijwilligers vertellen graag meer over hun wandelclub!

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Vincent Veldhoen (65)! Vincent is vrijwilliger bij SA3 in Appelscha. SA3 organiseert verschillende evenementen in Appelscha. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Abraham (44), vrijwilliger bij de Dorpskamer de Den in Appelscha! De Dorpskamer is een ontmoetingsplek voor mensen uit Appelscha en omgeving. In dit interview vertelt Abraham wat meer over zichzelf en over het vrijwilligerswerk wat hij doet bij de Dorpskamer in Appelscha.

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Wicher (64)! Wicher is als vrijwillige chauffeur werkzaam bij zorgboerderij de Fochtel in Fochteloo. Meer weten over Wicher en zijn vrijwilligerswerk? Lees dan gauw verder.

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand interviewen we niet één vrijwilliger maar twee! Dit echtpaar (Klaas en Carla) doen met veel plezier vrijwilligerswerk bij Alliade in Drachten!

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Cees Spronk (70)! Cees is vrijwilliger bij OlmenEs in Appelscha. OlmenEs is een gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Anneke (65), vrijwilliger bij de Herberg Waskemeer! De Herberg is een restaurant dat wordt gerund door vrijwilligers. Naast een restaurant is de Herberg ook nog een plek om activiteiten te organiseren. In dit interview vertelt Anneke wat meer over haar zelf en over het vrijwilligerswerk wat ze doet bij de Herberg.

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route