Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand spreken we met Mirjam Boersma (40) van de Bibliotheek in Oosterwolde. Deze vrolijke vrijwilligster vertelt graag wat meer over haar werk! 

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit en zetten hem of haar in het zonnetje! Wat beweegt deze mensen om vrijwilligerswerk te doen? Waar doen ze dit? En hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Deze maand spreken we met Klasina (52) van de Wereldwinkel in Oosterwolde. Deze enthousiaste vrijwilligster vertelt graag wat meer over haar werk!

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Vincent Veldhoen (65)! Vincent is vrijwilliger bij SA3 in Appelscha. SA3 organiseert verschillende evenementen in Appelscha. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand is het Appie van Riesen (66). Appie woont met zijn vrouw in Oosterwolde en is trotse vrijwilliger bij Omroep Odrie, de lokale omroep van Ooststellingwerf. Daarnaast is Appie actief bij Volleybalclub AFC in Appelscha.

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Wicher (64)! Wicher is als vrijwillige chauffeur werkzaam bij zorgboerderij de Fochtel in Fochteloo. Meer weten over Wicher en zijn vrijwilligerswerk? Lees dan gauw verder.

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand is het Anke Wallinga. Anke is vrijwilliger bij Rikkingahof in Oosterwolde. Rikkingahof is een multifunctioneel woon(zorg)centrum en verleent onder andere huisvesting, zorg, welzijn en facilitaire dienstverlening.

Elke maand lichten wij bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand in de spotlight: Cees Spronk (70)! Cees is vrijwilliger bij OlmenEs in Appelscha. OlmenEs is een gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Deze week in de spotlight: Wim van de Hoef. Wim (achterste rij, 4e van links) is 75 jaar en woont in Appelscha. Hij is vrijwilliger bij D.R.I.V.E. D.R.I.V.E. staat voor dagelijks rijden inwoners voor elkaar en is er om knelpunten in het vervoer op te lossen waar bestaande regels niet voorzien. Vrijwilligers rijden in busjes van Personenvervoer Kort om de inwoners naar hun bestemming te brengen. Dat kan zijn een afspraak in het ziekenhuis, dagbesteding of een sociale activiteit. Daarnaast is Wim nog vrijwilliger bij de buurtbus, de vaccinatiestraat en hij is EHBO’er.

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand is het Tiny Bos. Zij doet vrijwilligerswerk bij Stichting de Kortsluiting. Deze stichting organiseert uiteenlopende evenementen voor jong en oud.

Elke maand lichten we bij Plek voor Talent een vrijwilliger uit. Deze maand zetten we niet één vrijwilliger, maar zelfs twee vrijwilligers in de spotlight: Natasja (rechts) en Roelie (links)! Zij zijn samen vrijwilliger bij stichting Scala (afdeling Buurtsport) en begeleiden mensen tijdens het fitnessen. Daarnaast begeleiden ze ook een keer per week een wandelgroep.

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route