Trainingen & cursussen

Voor vrijwilligers
Om met plezier en voldoening je vrijwilligerswerk te kunnen (blijven) doen, is het soms prettig om een training of cursus te volgen. Dat kan een e-learning module zijn of een training in of buiten je woonplaats. Heeft u vragen naar of ideeën voor een training? Wij horen het graag. Samen kijken we of je aan kunt sluiten bij het bestaande aanbod of dat we een training op maat kunnen maken.


Voor organisaties
Ook om als organisatie op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen is een cursus of bijscholing een goede optie. Soms zijn er binnen één organisatie te weinig deelnemers om een cursus in huis te halen. Door aanmeldingen te bundelen, kunnen we het mogelijk maken om een cursus toch dichtbij huis te volgen. Heeft u vragen naar of ideeën voor een training? Wij horen het graag. Samen kijken we of je aan kunt sluiten bij het bestaande aanbod of dat we een training op maat kunnen maken.

De Vrijwilligers Academie Fryslân
Zij staan voor het versterken van alle vrijwilligers en mantelzorgers in Fryslân. De VA Fryslân maakt het aanbod in de provincie zichtbaar en bereikbaar. Meer informatie? Bekijk hun website: https://www.vrijwilligersacademiefryslan.nl/trainingsaanbod-organisatie/

Onderstaande e-learning modules verlopen geheel via internet. De modules zijn gratis en je kunt deelnemen waar en wanneer je wilt:

Vinden en binden van vrijwilligers

Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA)

Evenementenverkeersregelaars

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route