Deze maand in de spotlight: OlmenEs. OlmenEs is een zelfstandige zorginstelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun locatie in Appelscha telt maar liefst 134 bewoners! Wil je meer weten over OlmenEs? Lees dan snel door.

Deze maand in de spotlight: ZuidOostZorg / Stellinghaven Oosterwolde. ZuidOostZorg is een innovatieve en altijd nieuwsgierige zorgorganisatie, met 14 locaties. Binnen de organisatie wordt er met veel verschillende vrijwilligers gewerkt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door.

Deze keer in de spotlight: Stichting de Kortsluiting. De Kortsluiting organiseert evenementen voor jong en oud in Ooststellingwerf. Mocht je meer willen weten? Lees dan vooral verder.

Dit keer in de spotlight: Humanitas. Humanitas heeft verschillende afdelingen waar er gewerkt wordt met vrijwilligers. Zo ook bij de vrijwillige huisbezoekers. Wil jij hier meer over weten? Klik dan snel door. 

Deze maand in de spotlight: Radio Odrie. Radio Odrie is de lokale omroep van Ooststellingwerf. Wil je meer over hen weten? Lees dan snel verder!

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route