Deze maand in de spotlight: Wijknet! Wijknet is een project van de gemeente. Hun doel is om de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Door heel Ooststellingwerf zijn ze bezig met diverse werkzaamheden, voornamelijk gericht op het groenonderhoud. Daarnaast helpen ze ook bij het tuinonderhoud van inwoners die dit om verschillende redenen zelf niet meer kunnen doen. Wil je meer over hen weten? Lees dan snel door!

Deze maand in de spotlight: het Digi-Taalhuis! Het DigiTaalhuis is voor mensen die moeite hebben met taal, rekenen of het gebruik van de computer. Anneke Visser is taalcoördinator vanuit het Friesland College. In Oosterwolde is het Digi-Taalhuis op maandag van 13.00 tot 15.00 uur. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Deze keer in de spotlight: Stichting de Kortsluiting. De Kortsluiting organiseert evenementen voor jong en oud in Ooststellingwerf. Mocht je meer willen weten? Lees dan vooral verder.

Deze maand in de spotlight: Zorgboerderij de Geitenmeijerij. Deze Zorg- en Logeerboerderij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, een psychiatrische aandoening of verslavingsproblematiek en aan jeugdigen waar geen passend schoolaanbod voor is of het moeilijk hebben vanwege bijvoorbeeld gedragsproblematiek of een moeilijke thuissituatie. Wil je meer weten? Lees dan gauw door!

Deze maand in de spotlight: Radio Odrie. Radio Odrie is de lokale omroep van Ooststellingwerf. Wil je meer over hen weten? Lees dan snel verder!

Deze maand in de spotlight: ZuidOostZorg / Stellinghaven Oosterwolde. ZuidOostZorg is een innovatieve en altijd nieuwsgierige zorgorganisatie, met 14 locaties. Binnen de organisatie wordt er met veel verschillende vrijwilligers gewerkt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door.

Deze maand in de spotlight: OlmenEs. OlmenEs is een zelfstandige zorginstelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun locatie in Appelscha telt maar liefst 134 bewoners! Wil je meer weten over OlmenEs? Lees dan snel door.

Dit keer in de spotlight: Humanitas. Humanitas heeft verschillende afdelingen waar er gewerkt wordt met vrijwilligers. Zo ook bij de vrijwillige huisbezoekers. Wil jij hier meer over weten? Klik dan snel door. 

Locatie

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bekijk op Google Map

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur
Klik hier voor de route